Handelsbetingelser

Reklamationsret

Der gives ikke garanti, med undtagelse af, der er tale om nye varer. Hobby Sønderjylland er registreret som virksomhed med CVR nr.

Varerne er for største delen brugte, der henvises der til afsnittet med Fortrydelsesret.

Betaling
Hobby Sønderjylland modtager betaling via bankoverførelse, Visa og MasterCard. Ved mobilpay skal sælger kontaktes via kontakt os.

Alle beløb er i  Danske kroner og er inkl. moms. men eksklusiv forsendelse. forsendelsen beregnes ud fra varens vægt og værdi, ved køb af flere vare er det altid den dyreste takst der gældende uanset antal af varer.

Levering
Hobby Sønderjylland leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 15.00

Forsendelse sker først når pengene er modtaget.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal der senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på hobby@hobby-sj.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens stand. Med andre ord – du kan se varen på samme måde, som hvis du ser den i en fysisk butik.

Hvis varens stand udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som forringet, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må se varens stand, men ikke beskadige den.