Betaling
Hobby Sønderjylland modtager betaling via PayPal og bankoverførelse. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. men eksklusiv forsendelse, der er fast sat en fast omkostning på 20 kr.

til forsendelse + diverse omkostninger uanset antal af varer.

Levering
 Hobby Sønderjylland leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 15.00

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på hobby@hobby-sj.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens stand. Med andre ord – du kan se varen på samme måde, som hvis du ser den i en fysisk butik.

Hvis varens stand udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som forringet, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må se varens stand, men ikke beskadige den.